U13: pouze remíza s Orlickem!!!!

30.09.2024 09:17

29.9.2024, 2.ČLŽ: SK Sparta Kolín - FK Orlicko          6:6

3x 30 min.
 
Sestava: Kožíšek, Přibyl, Břichnáč, Dankanych, Filip, Chotěbor, Kaleta, Kopecký, Krajíček, Lovětínský, Ojukwu, Skořepa, Šitych, Tuláček, Vaněk.
 
SK Sparta Kolín - FK Orlicko     1:4 (Šitych)
SK Sparta Kolín - FK Orlicko     3:2 (Šitych, Lovětínský, Dankanych) 
SK Sparta Kolín - FK Orlicko     2:0 (Dankanych, Skořepa)
 
O výsledku utkání rozhodla první třetina, kdy jsme předvedli hororový výkon. Do druhé třetiny jsme nastoupili se změnou na dvou postech a chtěli jsme se do soupeře pořádně se zahryznout, což se také podařilo. Během několika málo minut jsme dali tři branky a stav srovnali. Hoši makali, snaha hrát a dávat góly byla enormní, bohužel Sémovi nevychází malá domů a soupeř dárek přijímá a vzápětí po prudkém centru z pravého křídelního prostoru a rychlém náběhu neskutečně "z voleje" trefuje útočník Orlicka nechytatelně k tyči. Soupeř opět odskakuje na rozdíl dvou branek a nás to sráží opět na kolena. Poslední třetina byla hlavně o hlavě, zda se znova "sebereme" a zkusíme to obrátit. Ta snaha a vůle byla opravdu veliká, což v každém případě oceňuji. Ono to není jednoduché se znova a znova sbírat. Soupeř si samozřejmě ulehčoval rozehrávku nákopy a vlastně jsme nemohli pořádně zapresovat. My se naopak se snažili, pokud to jen trochu šlo, hrát po zemi, ale míč nám na rozbitém hřišti odskakoval, takže rozehra byla opravdu těžká a komplikovaná. V poslední třetině jsme hodně na Orlicko přitlačili, ale byla to trochu už křeč. V úplném závěru chybělo i štěstí. Skóřa trefuje břevno, Dejvek a Bogy svou gólovku neproměňují a hostující brankař doslova čaruje. 
V každém zápase chceme, aby kluci předvedli kvalitní výkon a každý zápas chceme vyhrát. První třetina nám, ale hrubě nevyšla a my musíme do zápasu nastoupit koncentrovaní a připravení od první sekundy. Každý ze soupeřů ví, kdo je Sparta Kolín U13 a každý se na nás chce vytáhnout a nastoupí na nás právě od první vteřiny zápasu a odjezdí to po zadku....HP